Usein kysytyt kysymykset

Aloita sivuston käyttö klikkaamalla sivuston oikeasta yläkulmasta Luo tili -painiketta. Seuraa tämän jälkeen ohjeita.

Voit ladata yksittäisiä tehtäviä tai kokonaisen teeman PDF-tiedostona. Voit tehdä tämän napsauttamalla teeman oikeassa yläkulmassa olevaa ratas-kuvaketta. Ladattuasi tiedoston, voit tulostaa tai lähettää sen edelleen.

Ei tarvitse. Sivusto sisältää seitsemän eri teemaa, ja on täysin sinun päätettävissäsi, mitä teemoja ja tehtäviä haluat tehdä. Huomaathan kuitenkin, että mikäli haluat myöhemmin jatkaa työskentelyä eri teemojen parissa, pääset sisään tilillesi vain käyttämällä henkilökohtaista linkkiäsi. Mikäli henkilökohtainen linkkisi katoaa, sinulla ei ole enää pääsyä tilillesi. Joudut aloittamaan tällöin työskentelyn alusta luomalla uuden linkin.

Sivusto koostuu seitsemästä teemasta, joihin jokaiseen kuuluu kolme osiota. Klikkaamalla teemaa pääset alkuun eri osioiden kanssa. Voit aina valita, mitä teemaa ja sen osiota alat tehdä, eikä sinun aina tarvitse täyttää koko teemaa. Joten voit valita, mitkä harjoitukset käyt läpi ja missä järjestyksessä.

Kyllä, voit aina muokata vastauksiasi. Huomaathan kuitenkin, että mikäli haluat myöhemmin jatkaa työskentelyä ja muokata vastauksiasi eri teemojen parissa, pääset sisään tilillesi vain käyttämällä henkilökohtaista linkkiäsi. Mikäli henkilökohtainen linkkisi katoaa, sinulla ei ole enää pääsyä tilillesi. Joudut aloittamaan tällöin työskentelyn alusta luomalla uuden linkin.

Kyllä!